Purevision 2 HD

Purevision 2 HD

Night & Day Monthly Contact Lenses ( 6 Lenses)

About Lens Values
Add to Cart
English МAКЕДОНСКИ SHQIP СРПСКИ
ENGLISH
PUREVİSİON 2 HD CONTACT LENS Purevision Hd2 contact lenses, the new favorite of Bausch + Lomb It is produced with High Definition technology. Wider with these new generation lenses designed with high resolution feature and will help you provide a clear view This product with HD Optical design is especially it enables to reduce light halos and glare. Usually such problems are rainy and more blurry (cloudy) with contact lenses in hazy weather opinion arises. For this reason, Purevision Hd2 lens use to see wider angle and sharp looks to increase your comfort It is among the most ideal soft lens alternatives. Purevision HD2, which is in the category of breathable lenses, contact lenses are lenses that require monthly planned replacement. It is easy to use due to its rounded edge and thin structure. At the same time, thanks to the oxygen it provides, it it will give a healthy glow. Thanks to its excellent properties, it can be used up to 30 days. Visibility that you can feel comfortable during the application Also available in color.
МАКЕДОНСКИ
PUREVİSİON 2 HD CONTACT LENS Контактни леќи Purevision Hd2, новиот фаворит на Bausch + Lomb Се произведува со технологија со висока дефиниција. Поширок со овие леќи за новата генерација дизајнирани со одлика со висока резолуција и ќе ви помогне да дадете јасен поглед Овој производ со HD оптички дизајн е особено тоа овозможува да се намалат светлосните ореоми и сјајот. Обично ваквите проблеми се дождливи и повеќе матно (облачно) со контактни леќи во магливо време се појавува мислење. Поради оваа причина, употреба на леќи Purevision Hd2 да видите поширок агол и остар изглед да ја зголемите вашата удобност Таа е меѓу најидеалните алтернативи за меки леќи. Purevision HD2, кој спаѓа во категоријата на леќи за дишење, контактните леќи се леќи за кои е потребна месечна планирана замена. Лесен е за употреба заради заоблениот раб и тенка структура. Во исто време, благодарение на кислородот што го обезбедува, тој тоа ќе даде здрав сјај. Благодарение на неговите одлични својства, може да се користи до 30 дена. Видливост дека можете да се чувствувате удобно за време на апликацијата Достапно и во боја.
SHQİP
PUREVİSİON HD 2 CONTACT LENS Lentet e kontaktit Purevision Hd2, i preferuari i ri i Bausch + Lomb Prodhohet me teknologji me definicion të lartë. Më të gjerë me këto lente të gjeneratës së re të dizajnuara me veçori me rezolucion të lartë dhe do t'ju ndihmojë të siguroni një pamje të qartë Ky produkt me dizajn HD optik është veçanërisht mundëson zvogëlimin e halos dhe dritës së dritës. Zakonisht, probleme të tilla janë me shi dhe më shumë të paqarta (me re) me lentet e kontaktit në mot të mjegullt lind mendimi. Për këtë arsye, përdorimi i lenteve Purevision Hd2 për të parë kënd më të gjerë dhe pamje të mprehtë për të rritur rehatinë tuaj Isshtë ndër alternativat më ideale të lenteve të buta. Purevision HD2, i cili është në kategorinë e lenteve të frymëmarrjes, lentet e kontaktit janë lente që kërkojnë zëvendësimin e planifikuar mujor. Shtë e lehtë për t'u përdorur për shkak të skajit të saj të rrumbullakosur dhe strukturës së hollë. Në të njëjtën kohë, falë oksigjenit që ofron, ai do të japë një shkëlqim të shëndetshëm. Falë vetive të shkëlqyera, mund të përdoret deri në 30 ditë. Dukshmëri që ju mund të ndjeheni rehat gjatë aplikimit Gjithashtu në dispozicion me ngjyra.
СРПСКИ
Dolazi Uskoro
Base Cure8.60 mm
Contents Of Package6 Pieces
Contents Of Water %36
Diameter14.00 mm
Exposure TimeMonthly
MaterialBalaficon A
Number Of Range-12.00 / +6.00
Oxygen Permeability130 Dk/t
ProducerBausch + Lomb
Type Of LensSoft Transparent Contact LensesALL OF YOUR LENS ORDERS ARE FREE SHIPPING FOR NORTH MACEDONIA AND KOSOVO SHIPPING IS CHARGED FOR OTHER COUNTRIES FOR NOW
Add Comment
Add Comment
Related Products