Freshlook ColorBlends

Freshlook ColorBlends

The Best Price

About Lens Values
Add to Cart
English МAКЕДОНСКИ SHQIP СРПСКИ
ENGLISH
Freshlook Colorblends moire colored lenses, with myopia and hyperopia discomfort but also eye color are cosmetic products produced for the purpose of changing. It is one of the most sold lenses in the world. Moire (framed) color series natural look or It is a suitable choice for those who want to change the image. Available in 12 different colors. The most used colors are; Green, Blue, Gray, Pure Hazel. It has 55% water content. The lens material is Phemfilcon A. It is suitable for monthly use. There are 2 lenses in the box. It can be used according to the measurements to be determined during the doctor's examination.
МАКЕДОНСКИ
Freshlook Colorblends контактни леќи во боја со прстен се козметички производи произведени за заболени од миопија и хиперметропија кои истовремено сакаат и промена на боја на очите. Е еден од најпродавани контактни леќи во светот. Боената серија со прстен е добар избор за природен изглед и промена на имиџ. Располага со палета од 12 различни бои. Најмногу користени бои се Green, Blue, Grey, Pure Hazel. Содржи 55% вода. Материјалот на контактната леќа е Phemfilcon A. Соодветен е за месечна употреба. Пакувањето содржи 2 контактни леќи. Може да се користи со претходно определен диоптер од страна на очен лекар.
SHQİP
Miopi dhe hypermetropia por në të njëjtën kohë janë produkte kozmetike të prodhuara për të ndryshuar ngjyrën e syve. Është një nga lente më të shitur në botë. Arritja e një pamjeje më të ndritshme në krahasim me seri të pa ngjyrura të lenteve të dhëmbëzuara ose është një zgjedhje e përshtatshme për ata që duan të ndryshojnë imazhin. Ka 6 opsione të ndryshme të ngjyrave në dispozicion. Ngjyrat më të përdorura; Gjelbër, Blu, Misty Gray, Violeth, Sapphire Blue dhe Hazel. Ajo ka 55% përmbajtje të ujit. Materiali i lentes është Phemfilcon A '. Ai është i përshtatshëm për përdorim mujor. Ekzistojnë 2 lente në kuti. Mund të përdoret sipas matjeve që duhet të përcaktohet nga mjeku. Freshlook Colors lente të pangjyrë dhe pa numër, janë produkte kozmetike që prodhohen me qëllim të ndryshimit të ngjyrës së syve. Është një nga lente më të shitur në botë. është një zgjedhje e përshtatshme për ata që duan të ndryshojnë imazhin. Ka 6 opsione të ndryshme të ngjyrave në dispozicion. Ngjyrat më të përdorura; Colors Green, Colors Blue, Colors Misty Grey, Colors Violeth, Colors Saphire Blue ve Colors Hazel. Me 55% përmbajtje të ujit. Materiali i lentes është Phemfilcon A '. Ai është i përshtatshëm për përdorim mujor. Ekzistojnë 2 lente në kuti.
СРПСКИ
Dolazi Uskoro
Base Cure8.60 mm
ColorAmethyst, Blue, Brillant Blue, Brown, Gemstone Green, Grey, Green, Honey, Pure Hazel
Contents Of Package2 Pieces
Contents Of Water%55
Diameter14.50 mm
Exposure TimeMonthly
MaterialPhemfilcon A
Number Of Range0.00 (Plan)
Oxygen Permeability%25
ProducerAlcon (Ciba Vision)
Type Of LensSoft Colored Contact Lenses


ALL OF YOUR LENS ORDERS ARE FREE SHIPPING FOR NORTH MACEDONIA AND KOSOVO SHIPPING IS CHARGED FOR OTHER COUNTRIES FOR NOW
Add Comment
Add Comment
Related Products