Air Optix HydraGlyde

Air Optix HydraGlyde

Sleep Nightlong With Aqua Contact Lenses ( 6 Lenses)

About Lens Values
Add to Cart
English МAКЕДОНСКИ SHQIP СРПСКИ
ENGLISH
Air Optix Plus HydraGlyde contact lenses, advanced oxygen and It offers striking comfort in the eyes with its combination of moisture. It is a new and improved version of the Air Optix Aqua lens. Air Optix Plus HydraGlyde lenses, keeps lenses wet for a long time during the day and provides maximum lipid deposit resistance. In hyrdagly, It is produced with Moisture Matrix (moisture matrix) which increases the comfort of use. In this way, it has more oxygen permeability than normal lenses. Air Optix Plus HydraGlyde Silicone Hydrogel contact lenses, You can sleep easily by staying in your eyes day and night It is one of the rare lenses. In hydragly, suitable for monthly use, You can use it from Day 1 to Day 30 by providing continuous comfort. There are 6 lenses in the box. It is used in myopia and hyperopia eye disorders. You can order according to the values to be determined after the doctor's examination.
МАКЕДОНСКИ
Може да извршите нарачка по параметрите што ќе се одредат со лекарска контрола.Контактните леќи Air Optix Plus HydraGlyde со комбинација на висок степен на кислород и влажност, овозможуваат неверојатна удобност на очите. Претставуваат доградена верзија на контактните леќи Air Optix Aqua. Контактните леќи Air Optix Plus HydraGlyde, во текот на денот долго време ги задржуваат очите влажни и обезбедуваат максимален степен на отпорност на липидно таложење. HyrdaGlyde, е произведен со Moisture Matrix (матрикс на влажност) што ја зголемува удобноста на леќата. Со помош на ова поседува поголема продирност на кислород од обичните контактни леќи. Силикон хидрогел контактните леќи Air Optix Plus HydraGlyde, се еден од ретките контактни леќи што можат да останат на око дење и ноќе и со кои може спокојно да заспиете. HydraGlyde, е соодветен за месечна употреба. Може да ги користите од 1. до 30. ден со значителна удобност. Пакувањето содржи 6 контактни леќи. Се користи за корекција на миопија и хиперметропија. Може да извршите нарачка по параметрите што ќе се одредат со лекарска контрола.Се користи за корекција на миопија и хиперметропија. Пакувањето содржи 6 контактни леќи. HydraGlyde, е соодветен за месечна употреба. Може да ги користите од 1. до 30. ден со значителна удобност. HyrdaGlyde, е произведен со Moisture Matrix (матрикс на влажност) што ја зголемува удобноста на леќата. Со помош на ова поседува поголема продирност на кислород од обичните контактни леќи. Силикон хидрогел контактните леќи Air Optix Plus HydraGlyde, се еден од ретките контактни леќи што можат да останат на око дење и ноќе и со кои може спокојно да заспиете. Контактните леќи Air Optix Plus HydraGlyde, во текот на денот долго време ги задржуваат очите влажни и обезбедуваат максимален степен на отпорност на липидно таложење. Претставуваат доградена верзија на контактните леќи Air Optix Aqua. Контактните леќи Air Optix Plus HydraGlyde со комбинација на висок степен на кислород и влажност, овозможуваат неверојатна удобност на очите.
SHQİP
Lentet e kontaktit Air Optix Plus HydraGlyde, oksigjen i avancuar dhe ofron rehati të mrekullueshme në sy me kombinimin e lagështisë. Shtë një version i ri dhe i përmirësuar i thjerrëzave Air Optix Aqua. Thjerrëzat Air Optix Plus HydraGlyde, mban lente të lagura për një kohë të gjatë gjatë ditës dhe siguron rezistencë maksimale të depozitimit të lipideve. Në mënyrë hyrdagly, Prodhohet me Matricë lagështie (matricë lagështie) e cila rrit komoditetin e përdorimit. Në këtë mënyrë, ajo ka më shumë përshkueshmëri të oksigjenit sesa lentet normale. Lentet e kontaktit të ajrit Optik Plus HydraGlyde Silicone Hydrogel, Ju mund të flini lehtë duke qëndruar në sytë tuaj ditën dhe natën isshtë një nga lentet e rralla. Në mënyrë hidrogjenike, të përshtatshme për përdorim mujor, ju mund ta përdorni atë nga Dita 1 deri Dita 30, duke siguruar rehati të vazhdueshme. Ka 6 lente në kuti. Përdoret në çrregullimet e syve të miopisë dhe hiperopisë. Ju mund të porosisni sipas vlerave që do të përcaktohen pas ekzaminimit të mjekut.
СРПСКИ
Dolazi Uskoro
Base Cure8.60 mm
Contents Of Package6 Pieces
Contents Of Water%33
Diameter14.20 mm
Exposure TimeMonthly
MaterialLotrafilcon B
Number Of Range-12.00 / +8.00
Oxygen Permeability110
ProducerAlcon (Ciba Vision)
Type Of LensSoft Transparent Contact Lenses


ALL OF YOUR LENS ORDERS ARE FREE SHIPPING FOR NORTH MACEDONIA AND KOSOVO SHIPPING IS CHARGED FOR OTHER COUNTRIES FOR NOW
Add Comment
Add Comment
Related Products