Air Optix Colors

Air Optix Colors

Best Colors Best Life

About Lens Values
Add to Cart
English МAКЕДОНСКИ SHQIP СРПСКИ
ENGLISH
AIR OPTIX COLORS PLAN AirOptix Colors colored contact lenses, with myopia and hyperopia discomfort but alsocosmetic products produced to change eye color.It has the first and only Silicone Hydrogel title in color lenses. It has the feature of staying in the night.Air Optix Colors, which has 9 different colors in its range,in order to achieve natural harmony and comfortable use in the eyeIt is produced as a moire. In this way, you can choose the color you wantyou will be able to use it in harmony. Air Optix Colors colored contact lenses,Thanks to 3-in-one color technologyit will allow you to experience comfort without sacrificing your natural beauty.Also 3-in-1 color technology,the colored surface used especially by staying in the middle thanks to its non-contact and smooth surface the lens will make you feel like you've never had one.There are 2 lenses in the box.Under doctor's control you can sleep with your lenses in your eyes and you Air Optix Colors colored contact lenses, cosmetic products produced to change eye color.It has the first and only Silicone Hydrogel title in color lenses.It has the feature of staying in the night.Air Optix Colors with 9 different colors in its rangein order to achieve natural harmony and comfortable use in the eyeIt is produced as a moire. In this way, you can choose the color you want you will be able to use it in harmony.Air Optix Colors colored contact lenses, Thanks to 3-in-one color technology it will allow you to experience comfort without sacrificing your natural beauty.Also 3-in-1 color technology, the colored surface used especially by staying in the middle thanks to its non-contact and smooth surface the lens will make you feel like you've never had one. There are 2 lenses in the box.Under the control of a doctor, you can sleep with your lenses in your eyes and you can easily do sports.can easily do sports.
МАКЕДОНСКИ
AIR OPTIX COLORS PLAN Air Optix Colors контактни леќи во боја се козметички производи произведени за заболени од миопија и хиперметропија кои истовремено сакаат и промена на боја на очите. Прв и единствен со градба Силикон Хидрогел. Поседува способност за носење и навечер. Air Optix Colors, во својата палета содржи 9 различни бои. За поудобна употреба произведен е со прстен, при што обезбедува употреба без да се примети основната боја на окото. Air Optix Colors контактни леќи во боја со технологијата на 3 во 1 обезбедува удобност и природен изглед истовремено. во 1 технологијата овозможува боениот слој од леќата да биде во средната површина при што не допира до окото. Дополнително, поради мазната површина овозможува удобност при носење. Пакувањето содржи 2 леќи. Под надзор на вашиот лекар, може да спиете и да спортувата додека леќите се во вашето око.
SHQİP
AIR OPTIX COLORS PLAN Përveç kësaj, teknologjia 3-in-1 me ngjyra, sidomos sipërfaqja e ngjyrosur që përdoret mbetet në pjesën e mesme për shkak të mos-kontakti me pellgun dhe sipërfaqen e saj të lëmuar lente do t'ju japë një ndjenjë se nuk keni në sytë tuaj fare janë 2 lente në kuti. Sipas kontrollit të mjekut me lente mund të fleni dhe ju lehtë mund të bëni sport. Air Optix Colors lente kontakti me ngjyra, janë produkte kozmetike të prodhuara për të ndryshuar ngjyrën e syve. Ky është i parë dhe i vetëm hydrogel silikon lentet me ngjyra. Ajo ka aftësinë për të qëndruar në sy gjatë natës. Air Optix Colors me 9 ngjyra të ndryshme në mënyrë që të arrihet harmonia natyrore dhe përdorimi i rehatshëm në sy . Janë prodhuar në moire. Ju mund ta ndryshoni ngjyrën që dëshironi ju mund ti përdorni me përshtatje . Air Optix Colors lente kontakti me ngjyra, Falë teknologjisë me ngjyra 3-in-1 do t'ju ofrojë një ngushëllim të vazhdueshëm pa kompromentuar bukurinë tuaj natyrore. Përveç kësaj, teknologjia 3-in-1 me ngjyra, sidomos sipërfaqja e ngjyrosur që përdoret mbetet në pjesën e mesme për shkak të mos-kontakti me pellgun dhe sipërfaqen e saj të lëmuar lente do t'ju japë një ndjenjë se nuk keni në sytë tuaj fare. Janë 2 lente në kuti. Sipas kontrollit të mjekut tuaj, lentet tuaja mund të flenë derisa jeni në dhomën tuaj dhe ju mund të bëni sport me lehtësi.
СРПСКИ
Dolazi Uskoro
Base Cure8.60 mm
ColorBlue, Brillant Blue, Brown, Gemstone Green, Grey, Green, Honey, Pure Hazel, Sterling Grey
Contents Of Package2 Pieces
Contents Of Water%33
Diameter14.20 mm
Exposure TimeMonthly
MaterialLotrafilcon B
Number Of Range0.00 (Plan)
Oxygen Permeability110 Dk/t
ProducerAlcon (Ciba Vision)
Type Of LensSoft Colored Contact Lenses


ALL OF YOUR LENS ORDERS ARE FREE SHIPPING FOR NORTH MACEDONIA AND KOSOVO SHIPPING IS CHARGED FOR OTHER COUNTRIES FOR NOW
Add Comment
Add Comment
Related Products