Acuvue Oasys Astigmatism

Acuvue Oasys Astigmatism

With Hydraclear Plus Toric Contact lenses ( 6 Lenses)

About Lens Values
Add to Cart
English МAКЕДОНСКИ SHQIP СРПСКИ
ENGLISH
They are ideal lenses for the sensitive eye. you can continue to use it without ever removing it. Oasys can sleep with toric lenses, for 1 week at the suggestion of your doctor your eyes will be less broken and this will help you feel less dry. In air-conditioned and computer environments Thanks to the harmful protection of UVA and UVB Acuvue Oasys For Astigmatism Lenses, They have a high oxygen permeability, called Senafilcona, which is manufactured by Silicone Hydrogels and has a minimal feel for users, clear breathable eyes, sharp vision and comfortable handling. Oasys Toric contact lens, at the same time has the ability to stay overnight. One of the other features is night and net cars in difficult environments such as long computer use and fixed vision combined with comfort. Also HYDRACLEAR Plus function the coefficient of friction on the eyelids of the lens it helps to be much lower, so that your eyes become connected to the contact helping to reduce the likelihood of complications. And because it keeps it moist it allows you to feel like you don’t have lenses. Contact lenses are lightweight due to HYDRACLEAR Plus3 technology.
МАКЕДОНСКИ
Acuvue Oasys Astigmatizm HYDRACLEAR Plus3 технологијата овозможува низок коефициент на триење на леќите со очниот капак. Со тоа се потпомага во намалување на можноста од компликации што може да бидат предизвикани во вашето око од страна на леќата. Контактните леќи Acuvue Oasys For Astigmatism со технологијата HYDRACLEAR Plus3 што влажноста и мазноста што ја обезбедува добивате чувство како да не носите контактни леќи во вашите очи. Со тоа се потпомага во намалување на можноста од компликации што може да бидат предизвикани во вашето око од страна на леќата. HYDRACLEAR Plus3 технологијата овозможува низок коефициент на триење на леќите со очниот капак. Контактните леќи Acuvue Oasys For Astigmatism со технологијата HYDRACLEAR Plus3 што влажноста и мазноста што ја обезбедува добивате чувство како да не носите контактни леќи во вашите очи.
SHQİP
Lentet e kontaktit janë të lehta për shkak të teknologjisë HYDRACLEAR Plus3 Dhe sepse e mban atë të njomë ju lejon të ndiheni sikur nuk keni lente. Gjithashtu funksion HYDRACLEAR Plus koeficienti i fërkimit te qepallat e lenteve ajo ndihmon të jetë shumë më e ulët, në mënyrë që sytë tuaj të bëhen të lidhura me kontaktin duke ndihmuar për të zvogëluar gjasat e komplikimeve. Një nga karakteristikat e tjera është makina gjatë natës dhe neto në mjedise të vështira të tilla si përdorimi i gjatë i kompjuterit dhe vizion fiks të kombinuar me rehati. Lente kontakti Oasys Toric, në të njëjtën kohë ka aftësinë për të qëndruar gjatë natës. Acuvue Oasys Për lente Astigmatizëm, Ata kanë një përshkueshmëri të lartë të oksigjenit, të quajtur Senafilcona, e cila është prodhuar nga Silicone Hydrogels dhe ka një ndjesi minimale për përdoruesit, sytë e qartë breathable, vizion të mprehtë dhe trajtim të rehatshëm. Në ambientet me ajër të kondicionuar dhe kompjuter Falë mbrojtjes së dëmshme të UVA dhe UVBsytë tuaj do të jenë më pak të thyera dhe kjo do t'ju ndihmojë të ndiheni më pak të thatë. Oasys mund të fleni me lente torike, për 1 javë me sugjerimin e mjekut tuaj ju mund të vazhdoni ta përdorni pa e hequr kurrë atë.Ata janë lente ideale për syrin e ndjeshëm. Paralajmërim / Kujdes + Mbajeni larg mundësive të fëmijëve në temperaturën e dhomës nën 25 ° C. + Kurrë mos përdorni zgjidhjen që keni transferuar nga shishja në enën e lenteve dhe e përdorni një herë për pastrim duke pritur për një kohë të caktuar. + Mbajeni kapakun e shisheve të mbyllur kur nuk përdorni. + Derdhni zgjidhjen nga kutia e thjerrëzave pas çdo përdorimi dhe freskoni zgjidhjen ndërsa vendosni përsëri lentet tuaja.
СРПСКИ
Dolazi Uskoro
Base Cure8.60 mm
Contents Of Package6 Pieces
Contents Of Water%38
Diameter14.50 mm
Exposure TimeMonthly
MaterialSenofilcon A
Number Of RangeSph -9.00 / +6.00 , Cyl -0.75 / -2.25
ProducerJohnson & Johnson
Type Of LensSoft Transparent Contact Lenses

ALL OF YOUR LENS ORDERS ARE FREE SHIPPING FOR NORTH MACEDONIA AND KOSOVO SHIPPING IS CHARGED FOR OTHER COUNTRIES FOR NOW
Add Comment
Add Comment
Related Products