Acuvue Oasys

Acuvue Oasys

Monthly Oxygen Permeable Lens Pack of 6

About Lens Values
Add to Cart
English МAКЕДОНСКИ SHQIP СРПСКИ
ENGLISH
Produced with Acuvue Oasys Hydraclear Plus technology, these lenses offer high humidity and Help your eyelids less fatigue thanks to oxygen permeability will take your comfort to the highest level. Softer and more flexible than high Dk / t contact lenses It has a structure. Acuvue Oasys Contact lenses are thin-edged. it will feel like there is no lens in your eye. Acuvue Oasys Contact lenses tear fluid compatibility and oxygen transfer comfort, while your lenses are in your eyes at night allows you to sleep comfortably throughout. Especially because of its 95% UV-A / 99% UV-B blocking feature. can use computers for hours, even air conditioning and heated use it in environments easily without dry eyes You can continue. Acuvue Oasys for eye health in Europe and America One pair of 15 days use approved by FDA The correct use of the product is very important for health.Acuvue Oasys lenses aimed at 8.40 and 8.80 BC Corneal fit with two basic curve options by the doctor it should be recommended and used with a prescription.
МАКЕДОНСКИ
Acuvue Oasys контактните леќи со Hydraclear Plus технологијата што овозможува влажност и продирност на кислород, ќе обезбеди помалку замор за капаците на вашите очи и ќе ја подигне вашата удобност на највисоко ниво. За разликата од контактните леќи со висок степен на диоптер се со помека и пофлексибилна градба. Поради тенките рабови Acuvue Oasys контактните леќи воопшто не ги чувствувате на око. Acuvue Oasys контактните леќи обезбедуваат удобен сон поради компатабилноста со солзената тесност и кислородната продирност . Поради карактеристиката на % 95 UV-A / %99 UV-B блокажа, можете со часови да користите компјутер или да седите во просториите со греење или клима без да осетите сувост на очи. Во Европа и Америка од страна на FDA потврдена е 15 дневна употреба на Acuvue Oasys контактните леќи што е од значителна важност за здравјето на очите. Со две опции од базална кривина, 8,40 и 8,80 BC насочува кон компатабилност на кореа. Acuvue Oasys контактните леќи треба да се користат со соодветен извештај од очен специјалист.
SHQİP
Prodhuar me teknologjinë Acuvue Oasys Hydraclear Plus, këto lente ofrojnë lagështi të lartë dhe pershkueshmerise e oksigjenit ndihmon ne reduktimin e lodhjes se qepallave dhe do të sjellë ngushëllimin tuaj në nivelin më të lartë. Butë dhe më fleksibël se lente kontakti të lartë D / t është një strukturë. Sepse lente kontakti Acuvue Oasys janë ndërtime të hollë do t'ju bëjë të ndiheni sikur nuk ka lente në sy. Acuvue Oasys Lentet e kontaktit thithin lëngun dhe oksigjenin Komoditeti i transferimit gjatë natës me lentet tuaja në sy ju lejon të fle mirë në të gjithë.Sidomos për shkak të bllokimit UV-A / 99% UV-B 95% ju mund të përdorni kompjuterin për orë të tëra, madje edhe me ajër të kondicionuar dhe të nxehtë mjedisi për t'u përdorur lehtë nga syri ju mund të vazhdoni.Acuvue Oasys në aspektin e shëndetit të syve në Evropë dhe Amerikë 15 ditë përdorimi i një palë të miratuar nga FDA. Përdorimi i duhur i produktit është shumë i rëndësishëm për shëndetin. Lente Acuvue Oasys duke synuar 8.40 dhe 8.80 pes kompatibilitetin me kornizën me dy opsione bazë Korneal. Duhet të rekomandohet dhe të përdoret me recetë.
СРПСКИ
Dolazi Uskoro
Base Cure8.40 mm 8.80 mm
Contents Of Package6 Pieces
Contents Of Water%38
Diameter14.00 mm
Exposure TimeMonthly
MaterialSenofilcon A
Number Of Range-12.00 / +8.00
Oxygen Permeability147 dk/t
ProducerJohnson & Johnson
Type Of LensSoft Transparent Contact Lenses

ALL OF YOUR LENS ORDERS ARE FREE SHIPPING FOR NORTH MACEDONIA AND KOSOVO SHIPPING IS CHARGED FOR OTHER COUNTRIES FOR NOW
Add Comment
Add Comment
Related Products